Ganitt Entreprenør AS

Dette er en presentasjon laget ekslusivt til B. Sveinsson Anlegg AS.

Vi takker for deres henvendelse og ønsker i den forbindelse å gi dere en kort presentasjon av hva vi kan tilby. Vi vil også vise dere noen av våre tidligere prosjekter som kan være relevante i forhold til det dere ønsker.

Om dere ønsker mer informasjon, eller en hyggelig prat, må dere gjerne ta kontakt på telefon eller epost. Kontaktinformasjon finner dere nederst.

“Det viktigste vi bygger er tillit”

om oss

Ganitt er en erfaren byggentreprenør preget av faglige stolthet og høye ambisjoner. Vårt rykte avhenger av jobben vi gjør. Derfor er de små prosjektene like viktige som de største, og den siste leveransen vår skal om mulig være litt mer perfekt enn den forrige. Det gir hver og en av oss – både ledelsen og håndverkerne – noe å strekke seg etter. Hver eneste dag!
Enten det er snakk om nybygg eller rehabilitering, forretningsbygg, kontorer, lager eller produksjonslokaler – hus eller hytte, setter vi vår ære i å levere spenstige bygg til avtalt tid og pris. Lar du Ganitt ta jobben, er prosjektet i gode og trygge hender.

Våre fagfolk

I egne rekker har vi tømrere, blikkenslagere, montører, sveisere og murere/flisleggere.

.

Totalentrepriser

Vi kan stå som ansvarlig leverandør av både store og mindre prosjekter. Innleid arbeidskraft vil da kunne være elektrikere, malere, rørleggere, grunnarbeidere og gulvstøpere.

God kommunikasjon

Vi er opptatt av at kunden føler seg trygg. Vi har derfor fokus på kommunikasjon, dokumentasjon og tilgjengelighet gjennom hele prosjektet.

Totalleverandør

Vi kan stå som ansvarlig leverandør av både store og mindre prosjekter. Vi skaffer nødvendige avtaler og du forholder deg kun til oss.

Gratis konsultasjon

Vi tar gjerne en prat med deg om prosjektet du ønsker å komme i gang med. Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Helt kostnadsfritt.

  • Kommunikasjon og dokumentasjon
  • Intern kompetanse
  • Allsidighet

Relevante prosjekter

kontaktpersoner

Roy Johannessen

Roy Johannessen

.Tlf: 90 60 21 16
Epost: roy@ganitt.no

Roy Pettersen

Roy Pettersen

.

Tlf: 46 97 92 35
Epost: roy.pettersen@ganitt.no

Marius Eikeland

Marius Eikeland

Tlf: 95 70 22 01
Epost:
marius@ganitt.no

Christine Grov Bohlin

Christine Grov Bohlin

Tlf: 41 50 90 97
Epost: christine@ganitt.no

Roland Larsen

Roland Larsen

 

Tlf: 46 97 92 37
Epost:
roland.larsen@ganitt.no

Kontakt oss!

Du finner oss også i Kammerfossveien 1J, 3772 Kragerø.

Ring oss: +47 35982200

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this